Legismertebb művei  

Látogasd meg az emlékházat!

Hírek

 

 Vándorkiállítás

2016 nyarán indult útnak a Bálint Ágnes vándorkiállítás, egy játékos, interaktív összeállítás az író életéről és műveiről, amit óvodai és kisiskolás csoportoknak ajánlunk. Sok színes, izgalmas dolog és feladat várja a látogatókat!

A vándorkiállítást jellemzően könyvtárak, művelődési házak kérik ki egy bizonyos időszakra, amely alatt a község iskolái, óvodái, az érdeklődő szülők és gyerekek megtekinthetik. Eddig Veszprémben, Balatonalmádiban, Balatonfüreden, Tapolcán, Szombathelyen, Celldömölkön, Sopronban, Csornán, Mosonmagyaróváron, Bécsben, Biatorbágyon járt a kiállítás, nagy sikere van.

2017. októberében a vándorkiállítás Vecsésen látható, ahol a Bálint Ágnes Emlékház és a helyi kulturális központ az írónő születésének 95. évfordulója alkalmából évfordulós ünnepséget szervez (október 1. és 20., erről az eseményről külön is írunk).
Ezután a kiállítás Bálint Ágnes szülővárosába, Adonyba érkezik. Itt születése napján, október 23-án nyílik újra a Közösségi-Kulturális Központban és Könyvtárban, ahol egészen november 15-ig lesz látogatható.

Adonyból Székesfehérvárra utazik majd a kiállítás, majd 2018 elején Budapesten és környékén lesz látható.

Jelentkezni, érdeklődni lehet: Kovács Zsanett (Móra Könyvkiadó) 30/237-7000

Save

 
   Jognyilatkozat

Készítette: NETSZAMURÁJ Kft.  

bezar
bezar


 
page0

page0
page1

close
page2

close
page3

close
page4

close
page5

close
page6

close
page7

close