Legismertebb művei  

Látogasd meg az emlékházat!

Jognyilatkozat

 

A jelen honlapon elérhető dokumentumok és információk védelem alatt állnak, az ezekhez fűződő jogok a tulajdonosokat illetik meg. A honlapon megjelenő szöveges tartalmak Bálint Ágnes jogörököseinek tulajdonát képezik, a képi tartalmak a jogörökösök mellett a bábtervezők, illetve grafikusok, valamint mesesorozatok esetében az MTVA tulajdonát is képezik. A dokumentumokat, képeket vagy ezek azonosítható részeit a szerzői jogi törvényben meghatározott szabad felhasználáson túlmenő mértékben a jogtulajdonosok előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül senki, semmilyen módon nem használhatja fel, nem másolhatja, nem terjesztheti és nem teheti közzé.

Bálint Ágnes mesefiguráinak engedély nélküli felhasználása, kereskedelmi célú hasznosítása tilos. A jogosulatlan felhasználás jogi következményeket von maga után. Kérjük, lépjen kapcsolatba a jogtulajdonos MTVA-val és a jogörökösökkel, ha kereskedelmi forgalmazással kapcsolatos elképzelése van.

Bálint Ágnes jogörökösei nem vállalnak felelősséget azért, hogy a honlapokon nyilvánosságra hozott tartalom felhasználása érinti harmadik fél jogát. Ebben az esetben a felhasználónak kötelessége a művek felhasználására valamennyi jogtulajdonostól engedélyt kérni.

A honlapra való hivatkozások (ugrópontok) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban, azonban a honlap fenntartói fenntartják azt a jogot, hogy a hivatkozás ellen kifogást emeljenek, és annak törlését kezdeményezzék.

A www.balintagnes.hu és www.balintagnesemlekhaz.hu honlapon található információk szolgáltatása és gyűjtése az aktuális adatvédelmi jogszabályok előírásait figyelembe véve történik, a honlap szerkesztői nem szándékoznak szerzői jogvédelem alatt álló anyagot tudatosan közölni a jogvédelemmel rendelkező személy vagy szervezet előzetes engedélye vagy hozzájárulása nélkül.

 
   Jognyilatkozat

Készítette: NETSZAMURÁJ Kft.  

bezar
bezar


 
page0

page0
page1

close
page2

close
page3

close
page4

close
page5

close
page6

close
page7

close